Agenda

Geen evenementen
Bever zomerkamp 2011
Geschreven door Jasper   

Op vrijdagavond 24 Juni was het weer zover, het Bever Zomerkamp stond weer voor de deur. Nadat de kinderen even hadden gespeeld in het kleine speeltuintje voor de blokhut in Deurne kon het kamp beginnen. Het kamp begon met de installatie van 4 nieuwe bevers. Na de installatie gingen we nog een spelletje voetbal doen. Na dit spelletje moesten we allemaal naar binnen en kregen we een spannend verhaal te horen over een detective die de kroon van de koningin kwijt was, deze was gestolen door iemand en wij konden misschien wel helpen de dader te vinden. Dit wilden wij natuurlijk maar al te graag doen. Om dit goed te kunnen doen gingen we snel T-shirts inkleuren die we het hele kamp konden dragen. Nadat de T-shirts waren ingekleurd gingen we nog een leuk spelletje doen om te bewijzen dat we ook goed kunnen zoeken, zo zou de detective kunnen zien dat wij de kroon wel kunnen vinden.

De foto's vind je hier!

 

De volgende ochtend waren we alweer vroeg wakker, er stond ook een spannende dag voor de deur. Vandaag gingen we gelijk na het ontbijt naar een heel erg leuk pretpark. In dit pretpark hadden ze heel erg veel leuke dingen. Allereerst gingen we op zoek naar vogels, deze vonden we in een kooi waar we ook doorheen mochten lopen. Hierna zagen we een grote hooistapel waar we in en op konden klimmen en klauteren. Dit was wel erg leuk. Maar na de hooistapel gingen we naar binnen om daar een "zwembad" te bezoeken. Dit was geen echt zwembad maar het leek er wel erg veel op. Je kon hier bijna hetzelfde doen als in een echt zwembad, behalve nat worden. Bij het zwembad hadden ze ook een gebouwtje met allemaal speciale dieren erin. Hier hebben we onze ogen uitgekeken. Na deze dieren zijn we doorgelopen via een speeltuintje naar een hele grote maisschuur. In deze schuur hadden ze een heel groot zwembad gemaakt, maar met mais in plaats van water. Hier hebben we lang in gespeeld en onze leiding begraven onder het mais. Hierna wilden we zelf ook begraven worden, dit was wel spannend hoor. Bij de maisschuur was ook een ander gebouw waar een groot vliegtuig op stond waar allemaal glijbanen uit kwamen, hier wilden we wel vanaf. Ook zijn een paar van de allerhoogste glijbaan afgegaan, deze was wel eng maar erg leuk. Na deze waanzinnig leuke glijbaan zijn we naar een doolhof gegaan, bij de uitgang hiervan zijn we nog even gaan schaken met levensgrote schaakstukken. Aan het einde van de dag zijn we nog snel op een heel erg hoge springkussen gegaan, vanaf hierboven kon je wel erg ver kijken. Nadat we nog snel een groepsfoto op het kussen hebben gemaakt zijn we maar weer teruggegaan naar de blokhut, we hadden honger gekregen van al dat spelen. S'avonds hebben we nog een hele spannende film gekeken van Inspector Gadget. Na deze film zijn we maar snel gaan slapen, we waren erg moe van de hele dag.

De laatste dag van het kamp zijn we op een speurtocht geweest waar we veel aanwijzingen hebben gevonden waarmee we de dader van de Koningin konden vinden. We hebben tijdens deze speurtocht onder andere echte identiteitskaartjes gemaakt. Na deze speurtocht zijn we nog even in de speeltuin gaan spelen die langs de blokhut lag, dit was ook een erg leuke speeltuin waar we veel konden doen. Uiteindelijk was het alweer tijd voor de lunch, tijdens de lunch kwamen al onze papa's en mama's er aan om ons weer op te halen, het was een heel erg vermoeiend maar erg leuk kamp.