Agenda

Geen evenementen
Zomaar wat beverochtenden
Geschreven door Jasper Scheffers   

Omdat we altijd erg leuke en spannende dingen beleven op de zaterdagochtenden zal ik vandaag eens wat vertellen wat wij allemaal hebben gedaan de laatste tijd.

Zo hebben we een keer met alle bevers tegelijk twister gespeeld, dit deden we door 2 vellen twister naast elkaar te leggen en met z'n allen naast elkaar te gaan staan om het spel te spelen. Dit ging erg goed en was erg leuk om te doen.

Rondom koniginnendag hebben we met z'n allen alvast een voorproefje genomen op koniginnendag en alles in het oranje gedaan, we zijn gesmienkt, hebben oranje cake gegeten, oranje ranja gedronken, Oranje spullen gesmokkelt, vlaggenroof gedaan tegen de leiding, etc. Het was een leuke kleurrijke dag en de kids waren goed voorbereid op koniginnendag.

Ook zijn we laatst helemaal naar de andere kant van de karpendonk gelopen om daar een smokkelspel te doen. Onderweg kwamen we wilde ganzen tegen en hordes hardlopers. Toen we bij de plek aangekomen waren waar we het spel gingen spelen zijn alle bevers netjes op een bankje gaan zitten en zijn liedjes gaan zingen in koor met dirigent ervoor. Het smokkelspel was extra spannend want er waren zoveel leidingleden die je af konden tikken. Ook moest je om de eindpost te kunnen bereiken door hoge bosjes heen wat het wel moeilijk maakt. Hierna zijn we ook nog broodjes gaan bakken.

Dit waren weer wat avonturen van de bevers.

Klik hier om de foto's te bekijken

 

Reacties 

 
#2 Jacqueline 06-06-2012 21:53
Hallo Bevertjes

Vrijdag gaan jullie heerlijk op kamp.
Maak er een geweldig feest van.
Enne leiding......
Heel heel veel plezier en sukses

Groetjes
Oma van Tom en Philip
 
 
#1 jacqueline 13-05-2012 21:45
Hartstikke leuke foto.
Mijn twee kleinzoons Tom en Philip zitten beide hier bij de bevers.
Ben dan ook erg trots op ze.

Heel heel veel plezier en sukses allemaal

Groetjes jacqueline
Oma van Tom en Philip verhoeven