Agenda

Geen evenementen
Voorjaarskampje Bevers
Geschreven door Emma -   

Het was weer tijd voor een kampje! Op vrijdagavond kwamen alle Bevers naar de blokhut. Nadat de bedden opgemaakt waren was het tijd om te openen.

Check hier alle foto's van dit geweldige kamp!

 

Na het openen hebben we meteen een actief spelletje gedaan: tikkertje. Nadat we ons rot hadden gerend was het tijd voor het avondspel. We moesten allemaal onze zaklampen inleveren bij de leiding. Daarna moesten we proberen van de ene kant van het pikdonkere bos naar het andere kant te sluipen om daar een kaarsje uit te blazen. Dit was heel spannend omdat er leiding rondliep in het bos die ons af konden schijnen! Gelukkig zijn we heel goed in sluipen en wonnen we het avondspel door ALLE kaarsjes uit te blazen. Na dit actieve avondspel was het tijd om uit te puffen bij het kampvuur.

 

Bij het kampvuur hebben we heerlijke marshmallows gebakken en elkaar spannende verhalen verteld. Ook heeft Niek ons een liedje geleerd waar we allemaal heel hard op mee zongen. Na het liedje van Niek gingen we moe maar voldaan slapen.

Op zaterdagochtend zijn we heeeeeeeel vroeg wakker geworden. Zo vroeg zelfs, dat de leiding het gebruikelijke ochtendritueel een beetje aan moest passen. Gelukkig werd ook de leiding na een tijdje wakker en konden we gaan ontbijten.

Na het ontbijt was het tijd om lekker actief te doen: we moesten een soort estafette doen om de blokhut heen. Het was de bedoeling om zoveel mogelijk water in je reageerbuisje te hebben aan het eind! Nadat dit gelukt was kregen we allemaal een eigen reageerbuisje en een mutsje. Waar was dit nou voor nodig?

Toen we eenmaal binnen waren bleek dat we proefjes gingen doen! Zo hebben we gezien wat er gebeurt als je een mentos in een fles cola gooit, en hebben we zelfs een eigen lavalamp gemaakt! Ook hebben we een ei laten drijven op water en ervoor gezorgd dat er een heleboel ballonen aan het plafond bleven plakken!

Na deze superleuke middag hebben we nog een potje voetbal gedaan en heerlijke tosti’s gegeten en toen was het alweer tijd, om na een super leuk kamp, naar huis te gaan!

 

Reacties 

 
#1 Niek A. 12-04-2013 19:04
Wat een superleuk kamp was het weer! Mooi stukje ook!