Agenda

Geen evenementen
De Bevers hebben alweer van alles beleefd!
Geschreven door Silke   


Na een mooie warme zomervakantie was het eindelijk weer tijd voor een nieuw scoutingseizoen! Ondertussen hebben we dan ook al weer een aantal keer gedraaid! We zullen jullie eens vertellen wat we allemaal voor leuke dingen hebben gedaan de afgelopen tijd:

Check hier de foto's!


- We zijn op Openingskamp geweest! Een erg leuk kamp, waarbij we zelfs over een hindernisbaan in het zwembad durfden! Ook zijn er toen veel vriendjes overgevlogen naar de Welpen. We zijn nu nog met 8 Bevers over!
- Hierna was het tijd voor de jaarlijkse fakkeloptocht. We waren erg onder de indruk van al die stoere voertuigen en het lopen tussen alle fakkels met onze breaklights! De foto’s hier van staan al op de website. Misschien heb jij jezelf al teruggevonden?
- Ook het circus stond weer bij de Karpendonkse plas, daar zijn we ook even achter de schermen gaan kijken. Afgelopen zaterdag hebben we ‘levend ganzenbord’ gespeeld. In 2 groepjes gingen we dobbelen om als snelste bij de finish aan te komen. Onderweg kwamen we allerlei opdrachten tegen zoals: ‘voordat je verder gaat moet je eerst 6 gooien, omdat je in de put zit’, ‘3 plaatsen vooruit!’ maar ook stonden ons een paar uitdagingen te wachten!
Wat dacht je van: met al je teamleden op één stoel staan! Of net als echte acrobaten een piramide maken en één iemand van je groepje in een mummie omtoveren!? Kijk snel maar eens bij de foto’s.