Agenda

Geen evenementen
Zomerkamp Bevers Aarle-Rixtel
Geschreven door Erik Coumans   

Het was weer een superrrr Zomerkamp. Niet alleen vanwege het superrr weer maar vooral vanwege de superbevers. Dat ze ook echt super waren hebben ze bewezen door een prinses  te redden; prinses Emma van Aarle-rixtel.

Akelige Alex had namelijk prinses Emma ontvoerd, aan de superbevers de taak om aan Akelige Alex het losgeld te betalen en de prinses haar terug te vinden. Superrr vroeg in de ochtend  hadden de super bevers de kans om het losgeld voor de prinses te verdienen . Door middel van vele verkoelende spelletjes (want er het was superrrr heet) en een superrrr speurtocht naar een prinsessen schat lukte dit.

Na deze spannende dag was het tijd om bij het kampvuur rustige spelletjes te doen en een superr toneelstuk te houden om vervolgens lekker te gaan slapen. Superrrr laat in de volgende ochtend (de leiding moest zelfs de kinderen wakker maken?!) was het tijd om de prinses te redden. Het losgeld werd betaald bij de kelder van Akelige Alex en de prinses werd gered. Dus eind goed al goed!!

Bekijk ook nog even de superr foto'ss.