Agenda

Geen evenementen
Zomerkamp Explorers
Inhoudsopgave
Zomerkamp Explorers
Dag2: Hike-dag
Dag3: Paintball
Dag4: Mountainbike
Dag5: Zwemmen
Dag6: Pretpark
Dag7: Mamm-out
Alle Pagina's

Vandaag was de grote reisdag, of in ieder geval 1 van de twee. Als het goed is gaan namelijk we ook nog terug. Ik zat bij Thomas in de auto, en zijn mini-jack aansluiting van zijn auto radio was kapot, dus moesten we of radio of cd luisteren. Maar Thomas had geen cd’s, dus we moesten helemaal vanuit stratum terug naar de blokhut om de cd’s te halen. Maar het waren helemaal geen goede cd’s. Wat nog erger was, was dat we daar pas achter kwamen toen we België weer uit waren en dat de radio zenders daar helemaal geen goeide muziek hebben. Toen we uit eindelijk bij een kasteel kwamen waar we ons aan moesten melden, hadden we een radiozender gevonden met een normaal muziek aanbod. Echter, Thomas moest zich persé concentreren en moest de muziek dus zachter. Ondanks dat Thomas zich goed concentreerde, reden we toch fout. Dit kwam eigenlijk omdat wij niet goed konden kaartlezen, maar dat terzijde. (foto's zomerkamp)


We waren veilig op ons kamp aangekomen, en hadden ons kampement gesetteld. Dus we gingen hout halen op een veel te hoge te steile berg.. We zagen het eerst eigenlijk niet zitten, maar Rob en Wesley waren diehard, dus die waren helemaal naar boven gesprint. Maar ze waren natuurlijk zo dom om in een wespen nest te stappen. Wat vreemd was, was dat Wesley alleen terug kwam, dus wij waren helemaal ongerust. Het kwam omdat Wesley ineens gestoken was, en dus diehard naar beneden gesprint was, en Rob persé een tak mee wilde nemen.
Rob en Wesley waren al begonnen met het kappen van een boom, dus wij gingen met z’n alleen die boom om hakken. Dit duurde vrij lang, dus Peter, Wesley en ik zijn de omgeving daarboven gaan verkennen, en kwamen er achter dat er daar veel omgevallen bomen lagen, dus we hebben er twee meegenomen. En Rob kreeg uiteindelijk de boom ook om, dus die namen we ook mee. Maar de berg was natuurlijk veel te steil om gewoon van te lopen, dus we zijn naar beneden gegleden, en hebben de bomen telkens voor ons uitgeschoven. En onderaan kwamen we uit de bosjes gegleden. (geschreven door Jelmer)(foto's zomerkamp) 

Reacties 

 
#4 Luke Remmits 13-08-2011 14:40
Geniaal :D
 
 
#3 Thomas Breukink 18-07-2011 09:38
:D We hadden het ook het "die hard" kamp kunnen noemen. Rust zat er niet tussen, het een grote trip! Zit nog te :zzz achter mijn bureau.
 
 
#2 Jasper Scheffers 18-07-2011 07:55
Waar zijn jullie naartoe gegaan?

Ah, luxemburg
 
 
#1 Ronald v/d Kruijs 17-07-2011 21:18
en toen en toen en toen en .... ;-)