Agenda

Geen evenementen
Winterkamp Explorers

winterkamp explorers 2010
Afgelopen weekend zijn de Explorers op winterkamp geweest naar de watervallen van Coo in België. De heenreis begon al zeer spectaculair toen de leiding met de auto's en aanhanger vast kwamen te zitten. Weer een schoolvoorbeeld van TomTom=DomDom (een auto gaat niet over een voetgangersbrug). De Explorers zaten rustig in een café te wachten op de leiding. Terwijl deze met verenigde krachten auto's en aanhanger over een besneeuwde berg heen te duwen. Drie gesneuvelde sneeuwkettingen en een flinke scheldpartij later waren de auto's eindelijk over de berg heen. Helaas was de aanhanger te zwaar en moest deze de nacht in het bos doorbrengen.

Aangekomen op het kampterrein was het tijd om de tenten op te zetten. Terwijl de Explorers rustig aan het gieren en tieren waren om de tent de lucht in te krijgen. Zoemde bij de leiding de compressor om de Karstentent op te blazen. 4 harinkjes later stond deze als een showmodel! Aangezien het al laat was besloten we nog een heerlijke consumptie te nuttigen alvorens te gaan slapen. Thomas had van oscar verwacht dat hij het bier uit de aanhanger in de auto zou plaatsen. Oscar verwachtte hetzelfde van Daan, die wederom de zelfde analogie hanteerde. Oftewel het bier stond nog in het bos samen met de aanhanger en de eitjes.

De zaterdagochtend begon dus goed met een gebrek aan gebakken ei, spek of koffie. Meteen aan het werk om de aan hanger op te halen. Gelukkig werden we bijgestaan door 6 potige explorers dus deze klus was snel geklaard. De rest van de middag stond in het teken van een (GPS)Hike.  's avonds was er een spectaculair avondspel met veel actie en vuurwerk. Even naborrelen bij een knisperend houtvuur, en daarna naar bed.

Zondag stond vooral in het teken van opruimen en de reis huiswaarts.

De foto's van dit weekend zijn hier te vinden.

 

Reacties 

 
#1 Sef Achten 08-03-2010 19:48
en wat voor n terugreis ;-) voor de rest een pracht winterkamp