Agenda

Geen evenementen
Jota, Verhalen van een vekenner
Geschreven door Agnes Van Oosterum   

Jota 2013 is weer geweest! Meer dan 200 verbindingen zijn weer gemaakt! Het weer was prachtig, er waren veel bezoekers, de jongens waren actief en er was weer van alles te doen. De foto's en hiervoor het verslag van een verkenner:

We kwamen vrijdag avond aan en toen gingen we de tenten opzetten, wat zoals gewoonlijk lang duurde. Na dat vervelende klusje gingen we naar een heel leuk avond spel. Een paar kinderen hadden geen echte winter jas bij zich, ze kregen een vuilniszak/jas. Het avond spel heette: vossen jacht het was heel spannend wie er nou ging winnen? Uiteindelijk trokken de spechten aan het langste eind, zei kregen een paar stukjes voor hun QR-code. Na nog wat nagenieten bij het kampvuur moesten we gaan slapen. De volgende ochtend werden we vroeg uit ons bedje getrokken wat de meeste niet fijn vonden, gevolgd door een lekker ontbijt. Daarna begonnen we met de shifts dat houdt in: solderen, zenden, corvee en het leuke spel bij Rob. In de middag gingen we een fiets spel doen, we moesten langs scouting groepen fietsen en we moeste verbinding maken met Agnes en dan via de radio een spel (zeeslagje, red.) doen. Toen iedereen veilig aankwam (met maar één lekke band (twee red.)) kregen we ff de tijd om te zenden. De leiding maakten zich klaar voor het avondspel. Het avond was leuk: met auto’s moesten we posten af rijden. Na dat geweldige spel volgde een hamburger, na de hamburger gingen we slapen. Bij het ochtend eten zondag ochtend was het rustiger dan normaal iedereen was nog moe. Daarna gingen we nog 2 shiften draaien, opruimen en de tenten uithangen. Iedereen ging tevreden naar huis na dit geweldige kamp!


 

Reacties 

 
#5 Harry 21-10-2013 08:09
MERCI ;) voor het fijne weekend

Harry
 
 
#4 Thomas Breukink 21-10-2013 03:21
Jammer dat er zo weinig stipjes in Azië staan. Had graag even met jullie gesproken.
 
 
#3 Henk Koning 19-10-2013 08:54
Veel plezier met de JOTA en groet aan iedereen. Succes
 
 
#2 Jasper Scheffers 18-10-2013 19:11
Let the jota begin
 
 
#1 PH9GFB 16-10-2013 15:20
De eerste 3 verbindingen zijn afgelopen weekend op 13 oktober al op de blokhut gemaakt met de nieuwe Spiderbeam antenne. :lol: