Agenda

Geen evenementen
#LW_2014
Geschreven door Thomas Breukink   

Het is vrijdagmiddag vijf uur. Snel nog een steunkous, masker, kraslot, kaars en knuffel regelen. Ik race langs huis voor een slaapzak en een schone onderbroek. Netjes op tijd kom ik op de blokhut aan, er is niemand van de organisatie te vinden. Dit geeft ons nog mooi even tijd om een pizza te eten. Raar we zouden toch om 18:45 beginnen? Ik voel iets trillen in  mijn broekzak ... bzzzz... bzzz... Ik kijk op mijn telefoon... ja hoor het leidingweekend is begonnen.

Zoals klassiek het geval begint het leiding weekend met een speurtocht naar de locatie van het kamp. Het weekend stond dit jaar in het thema van twitter via #LW_2014 werden we op de hoogte gehouden van de nieuwste updates. Niets ouderwetste speurtocht maar via QR-codes, whatsapp en google maps werden we door nederland gestuurd. Uiteindelijk zijn we uitgekomen in Friesland, waar we op een boot gingen overnachten.

Zaterdagochtend stonden we al weer vroeg op. Dit omdat we gingen zeilen. Samen met 3 schippers wisten we naar het sneekermeer te komen. Hier begon het flink te regenen en te waaien. We zijn even aangemeerd omdat het anders te gevaarlijk werd. Gelukkig zijn we veilig terug gekomen op onze startplek. Na een flinke BBQ waren we klaar voor een uitgebreide kwiz met een soort twister.

Zondag hebben we verstoppertje gespeeld in de de IKEA. Geweldig leuk voor het winkelend publiek haha.

Bevers, bedankt voor het organiseren van een geweldig leidingweekend!!

Foto's vind je hier