Agenda

Geen evenementen
Tevreden webmaster


Hallo bezoekers van gfb2.nl. De vernieuwde gfb2 website bestaat nu al een half jaar! In het plaatje hierboven is het aantal bezoekers te zien van dit afgelopen zes maanden. We hebben elke week iets minder dan 200 bezoekers. Bezoekers blijven gemiddeld 4,5 minuut en bekijken in die tijd gemiddeld 7 pagina’s. Het gaat natuurlijk niet alleen om getallen, maar ook om inhoud...

De meest populaire pagina is het fotoboek, maar ook de artikelen worden erg goed bezocht. In het afgelopen halfjaar zijn er veel leuke artikelen geplaatst. Ook zie ik steeds meer leuke foto’s verschijnen. Let er, bij het plaatsen van foto’s, wel even op dat je de slechte er tussen uit haalt. Anders wordt het een grote bende in het fotoboek.

Rustig aan begint dit een van de leukste plaatsen op het internet te worden. Aan de rechterkant is een nieuwe kolom geplaatst waarin de meest populaire artikelen van de afgelopen 50 dagen te zien zijn.

Vanaf heden is mijn startpagina omgezet in gfb2.nl. Omdat het nieuws hier beter is dan op nu.nl. Je kunt ook zelf eenvoudig gfb2.nl als startpagina aanmaken door hier te klikken. Hopelijk zetten we de positieve trend door en kunnen alle huidige leden, oud leden en toekomstig leden zien hoe gaaf scouting is! Wil je zelf ook artikelen schrijven zorg dan dat je lid wordt door je in te schrijven.

 Zet hem op toekomstig redacteurs,

De Webmasters

 

Reacties 

 
#1 Oscar Senecaut 16-06-2010 09:17
Nou webmaster de site is een hele verbetering. En er wordt nog eens flink gebruik van gemaakt ook!