Agenda

Geen evenementen
Stamkamp 2014
Geschreven door Julius Kik   

16 mei was het weer zover, stampkamp 2014 stond op het punt te beginnen. Iedereen was netjes op tijd aanwezig (natuurlijk gebracht door zijn ouders), om gezellig de aanhanger in te pakken. Dit gebeurde zoals altijd op een leuke en vriendelijke manier (zonder al teveel gescheld).

Check hier alvast de foto's.

Na nog wat gezelligheid en wat goudgele flessen ranja was het tijd voor het avondspel. Er werd genachtboerenwaterskiet, dit betekend dat je achter een auto door een sloot wordt gesleept. Wat een plezier!!! Vooral omdat het lekker warm was, maar om het nog warmer te krijgen hadden we gelukkig flacontjes warme ranja bij ons. Hierna was het tijd om naar bed gaan want onze buikjes zaten vol met ranja en moesten de volgende dag weer vroeg op.

De volgende stond iedereen fluitend op, na ons vast ochtend ritueel (iets met ochtend gymastiek) gingen we airsoften!!!! Dat houdt in dat je oorlogje mag spelen met echte nep geweren. Na een middagje net echt schieten was het tijd om te bbqen, met dit keer de groene ranja (voor de variatie). Iedereen dacht (door het geweldige liegwerk van Erik) dat ze helemaal naar de bus naar de stad moesten lopen. Maar door de geweldige fantastische buitengewoon goede organisatie was er een taxi geregeld.

Toen we aankwamen in Breda was het tijd voor het culturele deel van het stamkamp, namelijk de mooie stad Breda verkennen. Dit kan natuurlijk het beste door overal de ranja te testen. Dit werd ook uitvoerig getest in ieder ranja-cafe.

Ow ja de rode draad van het programma, tinderen, voor de kleine lezertjes onder ons is dat een ap om gezellig mensen te leren kennen op basis van je uiterlijke persoonlijkheid. Er was een flinke strijd wie de meeste matches had, de winnaar had er wel 1000!

Dus terug naar het chronologische verhaal, het is de volgende ochtend en ieders buikje is nog een beetje van streek door de vele suikers die de Bredase ranja rijk is. En wat kan je het beste doen als je een suikerdipje hebt? Juist uitsuikeren in prachtige subtropische zwemparadijs Landal (Landal even helemaal weg). Na 1000 rondjes in de lazy river (luie rivier) was het weer tijd om te gaan (vooral de badmeesters waren het hier mee eens).

Dan rest ons alleen nog maar het uitpakken van de aanhanger wat met gezang en gedans gepaard ging. 'Wat was het toch een geweldig kamp en zo goed georganiseerd' zong de stam in koor. Nou nou bedankt zei de organisatie, maar we hebben natuurlijk wel geluk met het weer. NEEEEE zong de stam je krijgt natuurlijk het weer wat je verdient en jullie zijn het zonnetje in de tent.

Zo dus afsluitend was het een stamkamp om nooit te vergeten.

groeten,

Erik en Julius

 

 

Reacties 

 
#3 Oscar Senecaut 26-05-2014 20:29
:-)
 
 
#2 Luke Remmits 25-05-2014 13:44
Hahaha echt top dit. Lange tijd geen berichten gelezen. Maar deze is toch wel echt een toppertje hoor.
 
 
#1 Bram Imants 25-05-2014 12:54
Haha, leuk stukje, kudo's! 8) Maar dan ook echt. ;)