Agenda

Geen evenementen
Koken op hoogte
Geschreven door Agnes Van Oosterum   


Dat was het plan. De houtduiven moesten zó hoog koken dat de leiding er onderdoor kon lopen, de anderen moesten op heuphoogte iets maken. De leiding deed ook mee. De eerste zaterdag is heel hard gebouwd zodat er aan het einde van de middag 5 mooie platforms waren. De verkenners mochten mailen wat gegeten moest worden maar iedereen was het mailadres van de leiding vergeten. Daarom moest het groepje opsplitsen: een tweetal toog naar de aldi om daar zelf iets lekkers uit te kiezen en de rest ging het vuur startklaar maken. Dat is nog een hele klus want pas om half vier brandde er overal vuur. De heerlijkheden werden bereid en opgesmikkeld. Daarna werd in vliegende vaart het hele terrein weer opgekuisd zodat teruggekeken kon worden op ene leuke middag.

Er zitten ook foto’s bij van onze Fuego-estafette. Hierbij moest via een trappersbaan een heel speciaal estafettestokje doorgegeven worden: een sterretje. Dat bleek nog niet zo gemakkelijk. Zie hier de foto's.

 

Reacties 

 
#1 Eric Frankenmolen 16-02-2014 05:25
Ooit met een nieuwe speltak (: inmiddels is dit de stam geworden) geprobeerd om een zwembad te bouwen op 3 meter hoogte. Tip: water is ontzettend zwaar!!!