Agenda

Geen evenementen
2017 Junikamp
Geschreven door Agnes Van Oosterum   


Bepakt en bezakt met spullen voor één nacht, fietsten de verkenners per patrouille naar het Heezerenbosch. Sommigen waren verrassend snel (Luca en Len), anderen hadden pech onderweg en werden door bevriende Eindhovense scoutinggroepen uit de brand geholpen. Ondanks een kapitale rechtsaf moest eigenlijk linksaf zijn (excuus nogmaals) wist iedereen het kampterrein uiteindelijk wél te vinden.

Check hier de foto's. FF spullen van de auto naar het terrein sjouwen en hout sprokkelen voor een kampvuur. Dat brandde gelukkig spoedig. Na heerlijke soep van het vuur en hamburgers van het vuur, was het tijd om de onderkomens voor de nacht te fiksen: frietzakjes. Voor sommigen nieuw, voor anderen bekende kost. Na een tijdje stond toch alles en konden we het toetje nuttigen. Toen de heide op voor een flink smokkelspel. Het was jammer dat sommigen niet meededen en alleen maar in het gras bleven liggen maar de meesten renden toch fanatiek op en neer en heen en weer.

Op de terugweg een stok verzameld en nog een lekker ouderwets broodje gebakken bij het kampvuur. Nog wat liedjes gedaan en toen was het rúim bedtijd.

De volgende dag op tijd weer op, pb inpakken, tenten afbreken en daarna een heerlijk eitje zelf op het vuur klaargemaakt. De spullen weer naar de auto gebracht en toen nog wat kleine spelletjes gedaan. De terugweg verliep redelijk soepel en zo kwam iedereen moe maar voldaan weer aan bij onze blokhut.