Agenda

Geen evenementen
Vrijwilligers Gezocht!

Ons leidingteam bestaat uit jonge en enthousiaste jongens en meiden die veelal zelf alle speltakken doorlopen hebben. Momenteel bestaat het leidingteam in het totaal uit ongeveer 20 leden. De ervaren leidingleden brengen hun kennis en kunde over aan de nieuwere leden van het team waardoor de kwaliteit van de verschillende speltakteams door de jaren heen is gewaarborgd.

Alle leidingleden volgen trainingen via de Scouting Regio Eindhoven met als doel gekwalificeerd te worden door Scouting Nederland. Tevens wordt er deelgenomen aan verschillende cursussen en trainingen voor verdieping en verbreding zoals EHBO en Kampeer- en Bivaktraining.

Doordat het grootste deel van de leidingleden binnen de groep is opgegroeid, is er veel sociale controle en hangt er een goede sfeer. Alle leidingleden moeten regelmatig een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), in de volksmond verklaring van goed gedrag, overleggen.

Voor de vrijwilligers van de groep worden regelmatig gezellige activiteiten als een BBQ en Leidingweekend georganiseerd. Tevens bestaat de mogelijkheid dan om lid te worden van de Scout Plus om aan nog meer uitdagende activiteiten deel te kunnen nemen.

Wij zijn altijd opzoek naar versterking van onze speltakteams of faciliterende teams. Ben je enthousiast, lijkt het je leuk met kinderen te werken en heb je affiniteit met Scouting neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter voor meer informatie. Wij kunnen ook diverse stages faciliteren. Momenteel hebben we de volgende vacatures: