Agenda

Geen evenementen
Samendraaien OH en Bevers
Geschreven door Oscar Senecaut   


Het was deze keer erg druk, er stonden vandaag 32 kinderen te trappelen om er weer een gezellige ochtend van te maken. De OH en de bevers hebben deze dag samen gedraaid om voor de bevers te kijken wat zij de leukste groep vinden als ze volgend seizoen naar de welpen gaan (OH of MH) .

Na het openen zijn we deze dag begonnen met een potje Hollandse leeuwen. Daarna zijn we terug naar de blokhut gelopen en hebben we daar uitleg gegeven over de volgende activiteit. Dit was aluminium/pijtjes tocht. Dit is een wandelroute die we zelf hebben uitgezet. Ze moeten de eerste helft van de tocht de velletjes Aluminiumfolie aan de bomen volgen, en de andere helft hebben wij pijltjes van takken op de grond gelegd. Op het eindstation stond Jan te wachten om de kinderen te vertellen dat ze nog een gouden sleutel en schatkist moesten zoeken, zodat Jan niet meer kon snoepen van zijn voorraad!!

Toen ze de schat en sleutel hadden gevonden werden ze beloond met wat snoepjes. Daarna zijn we weer terug gegaan naar de blokhut en hebben we nog wat gedronken. Na nog even gezellig wat met elkaar te kletsen en spelen was het weer tijd om af te sluiten.