Agenda

Geen evenementen
Op bezoek bij: Zomerkamp OH
Geschreven door De Vliegende Verslaggever   


Ook dit jaar zal de vliegende reporter verslag doen uit het veld. Dinsdagavond toog hij naar Borkel en Schaft om op bezoek te gaan bij de welpen van de Ochtend Horde. Wij hij daar zag heeft hem zeer verbaasd.

Na een heerlijk avondmaal bestaande uit ovenschoteltjes van gebakken aardappels, spek, salade, kaas en saus gingen de welpen zich omkleden: het was tijd voor de raadsvergadering! In nette kledij met verplichte stropdas en optionele hoed werd er gedebatteerd over enkele stellingen en tevens over het verloop van het kamp. Onder leiding van de voorzitster ventileerden de twee partijen hun mening. Opvallend was dat "de tegenpartij" toch wel een totaal andere mening was toegedaan dan "de welpen".

Na wat lekkers bij het kampvuur was het tijd om naar bed te gaan, zodat de volgende ochtend er weer vroeg begonnen kon worden aan het volgende avontuur: In 80 minuten de wereld rond! Door elkaars levens te stelen konden er muntjes verdiend worden waar een reis van kon worden betaald of kanskaarten van konden worden gekocht. Driftig werden er vele levens gestolen, muntjes verdiend en reizen geboekt! Toen de eerste welp terug was van zijn wereldreis was het alweer bijna tijd om naar huis te gaan. Na een smakelijke lunch kwamen de mama's en papa's inderdaad alle welpen weer ophalen. De verslaggever vertrok snel om aan zijn verhaal te werken en zijn verdere reizen te plannen....

Check hier de foto's!

 

Reacties 

 
#3 Bram Imants 20-07-2014 13:00
Kijk dat horen we graag! Volgend jaar weer een heleboel nieuwe leuke kampen en zaterdagochtend en. Dat beloven we. :)
 
 
#2 Oscar Senecaut 20-07-2014 12:04
Mooi dat je het leuk vond Luca! Dat vinden wij fijn om te horen.
 
 
#1 Luca van de Kelft 17-07-2014 19:30
ik vond het een leuk kamp :P .
en het vuur en kano├źn :-x was ook heel leuk.
ik ga volgende keer ook mee :lol: .