Agenda

Geen evenementen
Filmkamp

Tijdens dit schrijven zit het kamp er al weer een paar weken op, we zijn allemaal weer uitgeslapen van dit leuke kamp, de filmpjes zijn gemomteerd en staan alweer op de site. Maar ik hoor u denken, wat is dit voor een kamp en hoe is het allemaal gegaan?


Het begon allemaal op een koude vrijdagavond, de laatse van februari en het vroor nog steeds. Nadat iedereen binnen was gekomen en zijn spullen had neergelegd gingen we een film kijken. Er was in het verkennerlokaal een heuse bioscoop gebouwd. We konden kiezen uit een paar films, de film die we wilden kijken was uiteindelijk Wall-E, een film over een robotje die de wereld schoon moest maken terwijl de mensen in de ruimte verbleven totdat de wereld weer klaar was om weer op te kunnen leven. Nadat we deze film hadden bekeken gingen we nog effe snel een spelletje buiten doen en daarna naar bed.

De volgende ochtend kregen we een bijzondere opdracht te horen, we moesten in 3 groepjes een film maken, niet zomaar een film, maar een Stop-Motion film. Een Stop-Motion film is een film gemaakt van allemaal foto's die achter elkaar geplakt zijn waarbij bij iedere foto iets is veranderd. De acteurs in de film waren lego-poppetjes en het decor was uiteraard ook lego. We gingen iedere keer met 1 groepje naar binnen om alles te bouwen en de foto's te maken. De rest was buiten spelletjes aan het spelen, voetbal en verstoppertje. Nadat de eerste ronde klaar was gingen we een spelletje doen buiten. Hierna kwam de lunch, heerlijk broodjes hamburger.

Na de lunch gingen we verder met de filmpjes, nadat we flink met de lego hebben gespeeld en gebouwd een mooie dam buiten in de sloot hebben gebouwd waren de foto's toch uiteindelijk klaar. We gingen nog effe snel een tochtje lopen, de filmpjes werden in elkaar gezet en om 17:00 uur kwamen de ouders naar de bioscoop om de filmpjes te bekijken, ze waren heel erg leuk geworden. De filmpjes staan ook op de site, kijk maar eens hoe ze zijn geworden.

Al met al was het een heel erg leuk kamp.

De Ochtend Horde 

Reacties 

 
#4 Ronald v/d Kruijs 17-03-2010 20:38
Leuke filmpies. Hier kan Jan de Bont nog een spreekwoordelij k puntje aan zuigen.
 
 
#3 Oscar Senecaut 15-03-2010 21:03
Leuke filmpjes!
 
 
#2 Thomas Breukink 15-03-2010 21:00
Leuk programma en zeer gave filmpjes! Waneer komt de speelfilm uit? :lol:
 
 
#1 Job Brederveld 15-03-2010 13:19
jippie, eindelijk de filmpjes online :lol: check ook het nieuwe youtubekanaal van de GFB.

http://www.youtube.com/graaffolkebernadotte