Agenda

Geen evenementen
Going For Britain 2009 (zomerkamp 2009)
Geschreven door Jip van Neerven   

Hierbij een stukje, volledig door de verkenners geschreven:

Eerste zaterdag (Peter)

Quote van de dag: Drive left!

We moesten asociaal vroeg opstaan en gingen in de auto naar Calais. Van Calais naar Dover gingen we met de boot maar dat was richting Gay. En weer in de auto naar Shere (water). Toen hadden we alles opgebouwd. Als je de terugweg wilt weten van zaterdag dan lees je dit verhaal achterstevoren.

 


Zondag (Wesley)

Quote van de dag: “Regel 2: als de leiding ongelijk heeft, treedt regel 1 in werking.”

“Regel 7: inzet!”

Leuke hike gelopen. Mooie natuur. En het park waar we gelunched hebben was ook leuk. En het avondspel met de koningen was ook leuk.

Maandag (Jan)

Quote van de dag: Mind the gap!

Sanctie van de dag: Star Trekking-show

Op deze prachtige maandag hebben wij ons door middel van trein naar de stad Londen begeven. Binnen in deze fabuleuze stad hebben wij een uiterst interessant spel gedaan. Dit spel hield in: loop door de stad en los vragen op om bij de volgende locatie te arriveren. Nadat dit bij mijn patrouille gefaald was. Toen we bij de Mac Donalds gegeten hadden, gingen we naar huis. Voordat we met de auto naar het kampterrein reden, bedachten Joep en Dennis dat ze nog achter de meisjes aan moesten gaan!

Dinsdag (Jelmer)

Quote van de dag: “Pôt domme!”

“Shere water?”

Sanctie van de dag: Chocolate-show

Feitje van de dag: Afstand Guilford tot kampterrein op Bentley Copse: ± 20 km

We zijn naar Brownsea Island gegaan. Waar we heel lang voor in de auto moesten zitten. En toen gingen we op de boot. Maar Daan was retarded dus hij ging in een rolstoel. We gingen een rondje lopen. Het uitzicht (op de dames) was vaak schitterend. We liepen bijvoorbeeld langs een klif. Maar Rob kon niet met retarded mensen omgaan dus Daan flikkerde van de klif. Nu was hij echt retarderd. Daarna reden we naar een kasteel. We mochten er niet meer in maar hebben heerlijke pannenkoeken gebakken op de parkeerplaats. Daarna waren we weer naar Shere gegaan. Weer zo’n saaie tocht.

Woensdag (Peter)

Quote van de dag: Vuile retard!

Sanctie van de dag: Buiten slapen!

Feitje van de dag: Silent Poole kent een legende over een naked lady.

We begonnen met 3 sportspellen in de ochtend. Het eerste spel was ordinair voetbal. Daarna een primeur, namelijk nummer rugby met keeper. Het derde spel was frisbee. De uitspraak van de dag was bij voetbal als de retarded Daan een goal doorliet zeiden we: Daan vuile retard! Maar gelukkig had Agnes weer een Deep Heat geregeld. Na de sporten gingen we zwemmen in Guilford. Dat was erg leuk maar erg kort. Dat was onze dag, kortom skitterend.

Donderdag (Baldur)

Quote van de dag: Duurt lang!

Feitje van de dag: Goddiva is de naam van een Engelse scoutinggroep. Ook een naked lady.

Feitje van de dag: 241 km/u in 2,5s

We zijn naar Thorpe park geweest en ik ben in twee achtbanen geweest. Ik ben ook samen met mijn companen in drie waterbanen geweest. En we stonden meer dan een uur in de rij voor Saw en toen kregen we te horen dat ie dicht was en toen kregen we kaartjes voor een andere achtbaan.

Vrijdag (Rob)

Quote van de dag: Maximaal!

Vrijdag was een voedzame dag. We moesten een English Breakfast maken. Daarna zei de leiding dat het eten op was. Het eten tot het avondeten. Maar het was wel lekker. Daarna moesten we het avondeten kopen.24 pond in totaal. Jelmer moest een gaar fruitdrankje. Veel te goor als je het mij vraagt. Wesley had zijn 8 pond nog niet gespendeerd. Toen we ons eten hadden: mie en roerbakgroente en **** lekker. We hadden een spelletje gedaan wie de laatste propper riblap kon vinden. Rob was de overall champion met een snoepje van 4 cent en peter had de meeste goedkopie dingen vinden per riblap.

Laatste zaterdag (Peter)

Zie de eerste zaterdag

Foto's van dit kamp zijn ook te vinden in het fotoboek.