Agenda

vr 31 mei
Zomerkamp
vr 31 mei
kampje
za 29 juni
laatste keer draaien BBQ / jaarvergadering
za 06 juli
verkenner zomerkamp
zo 07 juli
zomerkamp
Scouting GFB2 Eindhoven

Welkom bij Scouting GFB2 (Graaf Folke Bernadotte Groep 2). Wij zijn gevestigd te Tongelre, Eindhoven. Via deze webpagina kunnen leden scouting evenementen bijhouden, de foto's van afgelopen evenementen bekijken en natuurlijk het laatste GFB nieuws volgen. Mocht je interesse hebben om lid te worden kijk dan gerust even rond. Je kunt online allerhande informatie vinden over de verschillende Speltakken: Bevers, Welpen, Verkenners, Explorers, Stam of Scoutplus. Uiteraard ben je van harte welkom om op zaterdagen langs te komen! In de nieuws items hieronder kun je zien wat er zoal te beleven valt bij de GFB2.

 
Open dag 2024
dinsdag, 27 februari 2024 19:47

OPEN DAG

23 maart 2024
13:00 - 15:30

Kom gezellig langs bij de open dag van scouting GFB! Kom kijken wat voor gave dingen wij elke zaterdag doen. Vuurtje stoken,

 
Onderbouw carnaval 2024
dinsdag, 27 februari 2024 19:22

Het dak van scouting GFB werd er weer afgeblazen! De bevers en welpen hadden namelijk zin in een feestje. Niet zomaar een feestje: Carnaval! In de polonaise zongen de bevers en welpen mee met alle carnavalskrakers.

Bekijk hier de foto's.

 
Bevers - Pietenkamp '23
donderdag, 23 november 2023 19:59

Afgelopen weekend beleefden de Bevers van de scouting een betoverend avontuur tijdens ons Pietenkamp, dat slechts één nacht duurde. Vol enthousiasme werkten ze aan het behalen van hun Pieten diploma, met activiteiten als schoorsteenklauteren, cadeautjes inpakken en taaitaai bakken. De avond werd afgesloten rond het kampvuur met verhalen over Sinterklaas, en met vermoeide, maar voldane gezichtjes keerden de Bevers huiswaarts, klaar om de intocht van de goedheiligman met open armen te ontvangen.

Bekijk hier de foto's.

 

 
56 jaar JOTA weekend 20-22 Oktober
vrijdag, 20 oktober 2023 00:00

Jota Toren

In het weekend van 21 oktober is het weer tijd voor JOTA. Wereldwijd gaan scoutinggroepen achter de radio zitten om contact te leggen met mede scouts over de hele wereld.

Scouting GFB doet dit jaar alweer voor de 56ste keer mee. En dat is best wel heel erg bijzonder als je weet dat wij de eerste groep in Nederland zijn die mee deden en dat de eerste JOTA in 1957 werd gehouden.

Het hele weekend staat in het teken van verbinding en gezelligheid. Iedereen is dan ook van harte welkom om de sfeer te komen proeven onder het genot van een drankje. Ook als scoutinggroep ben je welkom om te komen kijken, zenden of opdrachten uit te voeren.

Zien we jullie vrijdagavond of zaterdag? Of wellicht ontmoeten we elkaar via de ether?

 
Bevers September 2023
donderdag, 28 september 2023 14:25

Tijd voor een échte scoutingopdracht: een hut bouwen! Tijdens onze wandeling door het bos kwamen de bevers een terrein tegen dat lag bezaaid met mooie, stevige, grote takken. Bij de bevers betekent dit dat de handen uit de mouwen worden gestoken en alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Op eigen initiatief bouwden de bevers een prachtige hut op een plek waar daarvoor nog niet stond. Wij vinden hem prachtig, jij ook?

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>