Stichting Leergeld
Geschreven door Ronald v/d Kruijs   

Stichting Leergeld
Bij de GFB willen we graag dat scouting toegankelijk is voor elk kind, ongeacht de financiĆ«le situatie van hun gezin. Om te voorkomen dat kinderen door financiĆ«le problemen aan de zijlijn komen te staan, is Stichting Leergeld opgericht.

Wat is Stichting Leergeld?
Stichting Leergeld is een landelijke organisatie die als doel heeft om ervoor te zorgen dat alle kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten die bijdragen aan hun ontwikkeling, zoals scouting. Ze begrijpen dat sommige gezinnen zich in een financieel moeilijke situatie bevinden en kunnen helpen door de kosten van contributie, kampen, uniformen en andere noodzakelijke benodigdheden te vergoeden.

Hoe kunnen gezinnen zich aanmelden?
Als u als ouder of verzorger merkt dat het betalen van de scoutingcontributie een uitdaging vormt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Stichting Leergeld via de website: www.leergeldeindhoven.nl. Ze hebben deskundige medewerkers die u kunnen begeleiden bij het aanvraagproces en zullen uw situatie vertrouwelijk behandelen. Op hun website vindt u alle benodigde contactinformatie en aanvullende details over hun programma's.

Scouting voor iedereen!
Dankzij de ondersteuning van organisaties zoals Stichting Leergeld kunnen we er samen voor zorgen dat elk kind de kans krijgt om deel te nemen aan scouting en zo nieuwe vaardigheden te leren, deel te nemen aan avontuurlijke activiteiten en blijvende vriendschappen op te bouwen!