Agenda

za 17 nov
draaien stam
vr 23 nov
lan party verkenners
vr 30 nov
Thema kampje Welpen OH & MH
za 01 dec
Pietenkamp
vr 21 dec
fuego promotour
za 22 dec
Geen opkomst
do 27 dec
HOPOKA
za 29 dec
Geen opkomst
vr 11 jan
Fuego
Bevers

Iedere zaterdagochtend komen de Bevers van onze groep samen om grootse avonturen te beleven.

De Bevers beleven deze avonturen tijdens de verschillende spellen die wij doen. Daarbij kan aan van alles gedacht worden, eigenlijk te veel om allemaal op te noemen. Zo spelen wij vaak een smokkelspel, bouwen wij hutten voor een kwartetspel of ‘levend stratego’, lopen een (natuur)speurtocht en we bakken soms een heerlijk broodje boven een kampvuur. En in april hebben we zelfs een uitvoering van The Lion King opgevoerd voor alle papa’s en mama’s. Daarnaast doen we ook regelmatig een potje ‘Hollandse Leeuwen’ (renspel), ‘verstoppertje met de bal’ of voetbal. Om al deze spellen te kunnen doen hebben we een mooie blokhutlocatie, met in de buurt een bos, grasvelden en de Karpendonkse Plas. Daar voelen de Bevers zich helemaal thuis, midden in de natuur.

 
Laatste keer bevers voor oude bevers
Geschreven door Lars Kriek   Na de vakantie is het tijd om een aantal bevers door te laten gaan naar de welpen. Daarom was het programma van deze week een traditioneel spel, levend stratego. Nadat er op slinkse wijze was gezocht naar de vlag van de tegenpartij, gingen we terug naar de blokhut om een lekker broodje boven het vuur warm te maken. Al met al een heerlijk dagje. Klik hier voor de foto's.

 
Zomerkamp Bevers '18
Geschreven door Lars Kriek   Dit jaar verliep het zomerkamp van de bevers geheel in stijl. De bevers waren voor drie dagen geheim agenten. Geheim agenten slapen natuurlijk niet in een ordinaire tent of in een scoutingachtige blokhut. Nee, geheim agenten slapen in een grote, decadente villa. Dat is precies wat de bevers hebben gedaan. 

Echter was deze villa niet gratis. De bevers (ook wel 'dubbel o bevers' genoemd) moesten een misdaad oplossen. Een hele lange tijd geleden was er ingebroken in de villa. Er was een enorm duur schilderij gestolen. De baron van het huis wilde dat de bevers de dader opspoorde. Hij was al bezig met de opsporing en had het aantal verdachten al beperkt tot 40. 

De bevers hebben gespeurd alsof hun leven er vanaf hing. De bewakingsbeelden werden bekeken, een blouse werd gevonden, een schoen werd gevonden en de buurtbewoners werden ondervraagd. Soms was het allemaal een beetje spannend. Echter was dit het waard! Op zondag werd er een allerlaatste aanwijzing gevonden die leidde tot te dader en de plaats waar het schilderij te vinden was. Of het schilderij daar ook lag, is te zien op de foto's.

 
Moederdagcadeautjes
Geschreven door Lars Kriek   Afgelopen zondag was Moederdag. Laat de zaterdag nou een uitstekende dag zijn om een Moederdagcadeautje te maken! 

Zo ijverig als de bevers zijn, knutselde ze afgelopen zaterdag niet alleen een medaille voor hun moeder maar ook een onderzetter / bakje voor de medaille! Wat zullen de moeders verwent zijn op Moederdag.

 
Voorjaars kamp Bever!
Geschreven door de Schipper   

Het was afgelopen weekend feest! We hebben namelijk met de bever kamp gehad. 'S avonds is er naar een schat gezocht en ook gevonden, om de avond af te sluiten bij een lekker warm vuurtje. Op zondag ochtend weer lekker vroeg op om van het mooie weer te genieten en een moes tuin aan te leggen. Het was weer een super leuk weekend!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 9