Agenda

za 25 aug
Eerste draaidag nieuwe seizoen
vr 07 sept
Openingskamp
Zomaar wat beverochtenden in het nieuwe seizoen
Geschreven door Silke   

We hebben met de Bevers alweer zoveel leuke en spannende dingen beleefd op de zaterdagen sinds de zomervakantie. Dat het tijd wordt voor een verhaaltje en een aantal foto's!

Iedereen kwam uitgerust na de zomervakantie weer héél enthousiast naar scouting toe. Omdat het toen nog zo lekker warm was, zijn we meteen begonnen met allerlei waterspelletjes! Ook was dat de laatste keer dat Jasper als leiding met ons meedraaide waardoor we hem elke keer te pakken hebben genomen met emmers, bekertjes en sponzen vol water.


Ook hebben we een spel levend ganzenbord gespeeld bij de Karpendonkse plas. Milan is toen helemaal omgetoverd tot een mummie. En we hebben ook getest hoeveel Bevers en leiding er op 1 stoel kunnen staan (zie foto's voor het resultaat).

Wij zijn heel erg blij dat we alweer een flink aantal nieuwe Bevers er bij hebben! Om dat te vieren (na de installaties) hebben we ook weer als traditie: wafels gegeten met slagroom en m&m's ZONDER handen! Dat is te zien aan de gezichten op de foto's!

Een paar weken later was het tijd voor het bouwen van bunkers!
We hebben met allerlei dozen 2 grote bunkers gebouwd, toen we hier mee klaar waren was het tijd om elkaar te gaan bekogelen. Welke bunker was het sterkst?

In het voorjaar hadden we pompoenen pitten gezaaid, daar waren nu grote pompoenen uit gegroeid! Met die pompoenen hebben we met Halloween (na een geweldig leuke spooktocht met de JOTA) de pompoenen uitgehold, er gezichten van gemaakt en pompoenensoep!

Afgelopen zaterdag hebben we door goed te speuren een speurtocht door de wijk en het bos gelopen! Ook de komende zaterdagen worden een groot feest. Want zelfs ons Pietenkamp zit er alweer aan te komen! We zullen jullie snel vertellen hoe dat is geweest!

 

fotos