Agenda

vr 01 feb
winterkamp
za 02 feb
draaien stam
zo 03 feb
Stam Lan
vr 22 feb
leidingweekend
vr 01 mrt
Kinder carnaval BE-OH-MH
za 02 mrt
Geen opkomst
za 09 mrt
Schoonmaakdag - Geen Opkomst
za 23 mrt
draaien stam
Zomerkamp Bevers '18
Geschreven door Lars Kriek   Dit jaar verliep het zomerkamp van de bevers geheel in stijl. De bevers waren voor drie dagen geheim agenten. Geheim agenten slapen natuurlijk niet in een ordinaire tent of in een scoutingachtige blokhut. Nee, geheim agenten slapen in een grote, decadente villa. Dat is precies wat de bevers hebben gedaan. 

Echter was deze villa niet gratis. De bevers (ook wel 'dubbel o bevers' genoemd) moesten een misdaad oplossen. Een hele lange tijd geleden was er ingebroken in de villa. Er was een enorm duur schilderij gestolen. De baron van het huis wilde dat de bevers de dader opspoorde. Hij was al bezig met de opsporing en had het aantal verdachten al beperkt tot 40. 

De bevers hebben gespeurd alsof hun leven er vanaf hing. De bewakingsbeelden werden bekeken, een blouse werd gevonden, een schoen werd gevonden en de buurtbewoners werden ondervraagd. Soms was het allemaal een beetje spannend. Echter was dit het waard! Op zondag werd er een allerlaatste aanwijzing gevonden die leidde tot te dader en de plaats waar het schilderij te vinden was. Of het schilderij daar ook lag, is te zien op de foto's.