Agenda

za 25 aug
Eerste draaidag nieuwe seizoen
vr 07 sept
Openingskamp
Middag Horde Welpen Zomerkamp 2014
Geschreven door Julius   

Woensdag 16 juli was het dan eindelijk zover. Waar ik het over heb? Het zomerkamp van 2014 natuurlijk!

Het zomerkamp thema van dit jaar was feest. Feest vanwege diverse redenen. Zo hebben we een verjaardagsfeest gevierd, een welkomstfeest gevierd en een afscheidsfeest gevierd.

Het verjaardagsfeest was voor een jarige van de leiding (ikzelf!). Het welkomstfeest was voor Bram en voor Wesley die het middaghorde leidingteam komend seizoen komen versterken (Welkom!). En dan was er natuurlijk ook nog een afscheidsfeest voor de mensen die de middaghorde verlaten. Van de leiding die vertrekt wil ik namens mijzelf en de rest van de MH groep Peter en Luke veel plezier wensen bij de oudere explorers speltak, waar zij leiding zullen gaan geven. Van de welpen die vertrekken wil ik namens de MH Bas en Joep veel plezier toewensen bij de verkenners!

Naast feest vieren en spelletjes spelen hebben we natuurlijk ook nog stoere dingen gedaan als kanoën in de Dommel, fikkie stoken en zwemmen in het ven in het bos.

Alle momenten zijn vastgelegd in het fotoalbum in deze link

Bij deze wil ik alle welpen, leidingleden en ouders bedanken voor het super leuke kamp! En nog een speciaal bedankje voor Cindy, de moeder van Koen voor het bakken van de feestelijke taart!

Voor iedereen die benieuwd is naar wat we nog meer allemaal doen bij de welpen middag horde speltak kun je hier kijken

Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe welpen, ben je geïnteresseerd? Kom gerust een keer kijken! Stuur even een bericht van te voren met je naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Met vriendelijke groet,

Julius, Teamleider MH