Agenda

za 25 aug
Eerste draaidag nieuwe seizoen
vr 07 sept
Openingskamp
Het bever Smurfen sinterklaas kampje
Geschreven door Dennis   

sinterklaas Bevers 2010
Beste lezers van de bever site. Wij, de bevers hebben toch iets spannends mee gemaakt op onze blokhut. Ik zal jullie precies vertellen wat er gebeurd is.

Op vrijdag avond 3 december kwamen alle bevers bijeen voor een Smurfen kamp. Alles was tot in de puntjes voorbereid totdat de bevers ineens iets hoorde en zagen in de bosjes. Ze zagen een lichtje. Omdat het toch wel heel erg spannend was zijn de bevers niet meteen gaan kijken.

Toen even later Dennis terug kwam van een spelletje uitzetten in het bos vertelde hij dat hij een zwarte piet met een zaklamp tegen was gekomen. Deze zwarte piet was op zoek naar de blokhut van scouting groep GFB. Hij had dringend hulp nodig van een aantal stoere hulp pieten. Hij had gehoord dat de bevers van de scouting altijd graag mensen helpen en daarbij ook nog eens heel stoer zijn.

Zwarte piet heeft de kinderen toen een echte pieten muts gegeven waarna de pieten training kon beginnen. Tijdens het kamp hebben de kinderen laten zien echte pieten te kunnen zijn.

En zo, werd het Smurfen kamp ineens een pieten kamp.

 

Heel veel groetjes van een echte bever piet!

 

Oh ja, de foto's zien hier terug te vinden!

 

Reacties 

 
#2 thommie 17-01-2011 22:50
geweldig nietwaar
 
 
#1 Thomas Breukink 25-12-2010 16:49
Had zwarte piet daar even geluk dat hij bij de GFB aanklopte voor hulp :-)