Agenda

za 25 aug
Eerste draaidag nieuwe seizoen
vr 07 sept
Openingskamp
Scoutplus Goes Scotland: Take Two
Geschreven door Oscar Senecaut   

Al zeker 5 jaar droomt de Scout Plus van een Whiskey tour in Schotland. Na een poging in 2010 die in het water viel door de Eyjafjallajökull (verslag hier) was het dit jaar tijd voor de herkansing. Of we dit jaar wel in Schotland aangekomen zijn? Dat lees je hieronder:

Check hier de foto's!

In een vergadering begin dit jaar werden de eerste plannen gemaakt om nogmaals te pogen Whiskey te drinken in Schotland. Het animo was overweldigend en iedereen had er zin in, totdat de penningmeester met de begroting kwam. Ook bij ons heeft de crisis er ingehakt en de financiële middelen zijn opgedroogd. Tijd voor plan B: Een andere drank op een goedkopere locatie!

Zo gezegd zo gedaan en gezamenlijk togen we naar Parijs om daar te genieten van het weer met een wijntje in de hand. Natuurlijk hebben we even alle hotspots aangedaan om ook daar te genieten van een witte en/of rode versnapering: De Eiffeltoren, het Louvre, Mont Martre, Arc de Triomphe, Moulin Rouge, brug van de liefde, Quartier Latin, Paleis van Versaille en alles wat ik ondertussen vergeten ben.

Kortom een zeer geslaagd weekend dat zeker voor herhaling vatbaar is! Eens kijken of we volgende keer wel in Schotland zullen belanden...

 

Reacties 

 
#1 Ronald v/d Kruijs 13-05-2013 06:36
En dan vergeet je nog te vermelden:

1. De ingelaste dropping georganiseerd door de SNCF;
2. Een tappasbar waar ze ons liever buiten keken;
3. Een raar ruikend hotel;
4. Een Hollandse pub die niet meer Hollands is;