Agenda

za 25 aug
Eerste draaidag nieuwe seizoen
vr 07 sept
Openingskamp
Stampertjes Mystery Programma
Geschreven door Peter   

De Stampertjes
Op zondag 13 februari kwamen de heren Stampertjes bijeen voor het maandelijkse programma. Er stond een verrassingsprogramma te wachten, dus niemand had een idee wat er verwacht moest worden. Nadat de organizatie de groep in 2 teams had gesplitst, kreeg elk team een dvd, een meloen en een diepvriespizza. Lees vlug verder hoe dit gaat aflopen!

Al snel vertrok men richting de auto's, op zoek naar een computer. Daar aangekomen bleek er op de dvd, die maarliefst 4589844 Kilobyte kon herbergen, een enorm pdf bestand van ongeveer... 130kb te staan (milieudatapolitie iemand?).

Bij het openen van het pdf bestand werd duidelijk dat het een opdrachtenlijst betrof. Er werd van de teams verwacht dat ze onder andere: een kaartenhuis van 4 verdiepingen gingen bouwen, een ei gingen wegkoppen, een pizza om precies 14:16 klaar lieten zijn, er tekeningen van koeien, giraffen, sterren en de teamleden gemaakt worden, er 15 koprollen gemaakt worden, verhaaltjes verteld worden, opgedrukt wordt, een 1.5 liter fles water leeg-ge-at wordt, er beschuit wordt gefloten, duitse lietsers gezongen, aardappels gebloed wordt, in tonnen van de heuvel gerold wordt, er meloenen kapot gaan, olijfolie gedronken wordt, een balletje wordt hooggehouden, 4 ringtones tegelijkertijd afgaan, door een A4'tje gekropen wordt, men allemaal in een cirkel past, er uitdrukkingen uitgebeeld worden, iemand ingepakt wordt, een bloemetje geschikt wordt, fotos van woorden of cijfers gemaakt worden, men de Europese hoofdsteden kent, een bos wordt nagespeeld, en eh, "andere dingen"...

Dit alles moest gefilmd of gefotografeerd worden, dus natuurlijk gingen we allemaal snel aan de slag. De Stampertjes zouden de Stampertjes niet zijn als het andere team niet gedwarsboomt werd. Zo werden auto's geblokkeerd, de blokhut op slot gedraaid zodat het andere team niet naar binnen kon, en werd als bedankje hiervoor alle fietsen op het dak van de container gelegd, om vervolgens een hangslot om de poort te leggen om het naar buiten treden te bemoeilijken. Uiteraard waren als wederbedankje de overige fietsen ook spoorloos verdwenen enkele uren later.

Gelukkig werd het programma afgesloten met een brede glimlach van ons allen en een verfrissend drankje, en hadden de heren Stampertjes werderom een bijzonder vermakelijke middag achter de rug.

Organizatie bedankt, collega Stampertjes bedankt, en tot de volgende keer maar weer!

 

Reacties 

 
#3 Peter B 18-02-2011 14:23
Bram Imants zei:
Hahaha Peter, echt niks beters te doen of wel? :lol:

Dit stukje wilde ik nog gaan doen. Bespaard me weer werk dit. :)


je was er helemaal niet bij toen wij alle opdrachten deden, dus typ maar lekker een stukje erbij vanuit het organizatie perspectief. wellicht ook wel leuk om een 2e visie te lezen :D
 
 
#2 Bram Imants 18-02-2011 14:02
Hahaha Peter, echt niks beters te doen of wel? :lol:

Dit stukje wilde ik nog gaan doen. Bespaard me weer werk dit. :)
 
 
#1 Oscar Senecaut 17-02-2011 17:52
Foto's? Filmjes? Eerst zien dan geloven :-)