Agenda

za 25 aug
Eerste draaidag nieuwe seizoen
vr 07 sept
Openingskamp
Zomerkamp Despina
Geschreven door Lorency van den Hurk   

Na een avontuurlijke klimpartij bij Neoliet (zie de spetterende foto’s) en wat uit sloverig gedrag daar (nu nog een blessuren). Hebben we op die avond besloten om op zomerkamp te gaan!!

En aangezien we een vakantie expert in ons groepje hebben zitten. Namelijk Jessica (van Vacansoleil) en heel veel super goed kan regelen. Werd het een weekendje PARIJS, jippie!!!!!

1 dag naar Disneyland en 1 dag naar Parijs, van vrijdag 12 aug. t/m zondag 14 aug.

Vrijdag om 23.00 uur kwamen we op de camping aan. Iedereen was in diepe nachtrust maar wij wisten niet dat de tenten zo gehorig waren. Dus naar een rosétje en wat kwebbelen (hadden we nog niet gedaan in de auto!!), zijn we braaf in onze bedjes gaan liggen. En hoorde we de buren snurken, kinderen huilen en andere camping geluiden.

Maar de volgende dag naar Euro Disney. Silke was er nog nooit geweest, dus alles moest bekeken worden. Gelukkig vielen de wachttijden mee en anders vulde we deze natuurlijk weer op met kletsen, kletsen, kletsen en nog eens kletsen.

Jessica heeft nog zitten flirten met alle Disney figuren in de parade, dus haar dag was ook weer goed.

En ja, we hebben alles gezien. Met als hoogte punten space-mountain en g-kracht rock ’n roller coaster. En als afsluiting vuurwerk in het park.

En dan natuurlijk Ingrid haar hoogte punt het “midnight shopping” in Disney Village tot 1.00 uur s’nachts. Daarna was er echt niks meer te doen. Onze voeten en benen waren helemaal op. We zijn terug gestrompeld naar de auto die eenzaam en alleen op de parkeerplaats stond.

De volgende dag Parijs city. Voor €1,70 pp hebben we heel Parijs rond getoerd met de fiets. Dit was erg lachen en super leuk. We hebben alles gezien.

Bijna Ingrid achter gelaten op het metro station. Maar door een snelle actie en reflex nog in de metro kunnen trekken. Helaas hebben we hier geen foto’s van, we waren te druk bezig om Ingrid in de metro te krijgen. Met als afsluiting, avond eten in Montmartre.

We waren wel pas om 3.30 uur thuis, maar ach… met een avondje stappen kan dat ook gebeuren.

Al met al we hebben erg genoten van onze eerste Despina zomerkamp.

En het is zeker voor herhaling vatbaar. Misschien naar de Ardennen, wie weet???

 

 

Reacties 

 
#2 Thomas Breukink 22-08-2011 19:42
Goed geregeld dames. Wellicht kunnen jullie volgend seizoen ook het zomerkamp voor de stampertjes mee organiseren :-* (maar dan zonder die rosétjes)
 
 
#1 Luke Remmits 21-08-2011 22:52
Klinkt goed ;-)