Agenda

za 25 aug
Eerste draaidag nieuwe seizoen
vr 07 sept
Openingskamp
Stam kamp 2012


De bende van ellende van de GFB had zich weer verzamelt tijdens het paas weekend. Nadat bob 1 uur later als afgesproken bij de AH was om de inkopen te doen, en we hierdoor eigenlijk te laat op de blokhut waren om rustig te kunnen eten.

Verzamelden wij allen om 7 uur op de blokhut. Anders zoals anders was iedereen redelijk op tijd, jammer genoeg was de jongen die de aanhanger achter zijn auto moest hangen te laat. Maar hoezo ligt Eindhoven ook helemaal overhoop en moet je 30 minuten omrijden om bij de blokhut te komen?

Zie hieronder de rest van het verhaal...

Nadat de aanhanger gevuld was zijn we aangereden naar Roermond de teleurstelling van geen auto programma viel mee. Zeker toen de auto zonder de organisatie op eigen initiatief de camping plaats ging zoeken zonder duidelijke aanwijzingen. Waardoor zij +/- 45 min rond hebben gereden om onze plaats te zoeken. Maar omdat wij het op een gegeven moment er genoeg van hadden, en niet alles zelf op wouden bouwen hebben we hun toch maar even gebeld met de locatie.

Nadat alles was opgebouwd begonnen we met het 1e spelletje Risk op het eigen gemaakte bord. Risk was het overkoepelende spel van dit kamp. Het doel was om zo veel mogelijk landen te veroveren en zo the king te worden. Was je de king hoefde je de gehele dag niks te doen. Als je bijvoorbeeld op plaats 3 stond moest je afwassen, plaats 7 bier halen enz enz.

Nadat iedereen zijn landen had gesetteld en de 1e 3 rondjes waren gespeeld begon het avond spel. Een ouderwets potje commando dropping en wat kan daarbij niet ontbreken? Ja zeker de politie natuurlijk kwamen ze even langs wat wij daar aan het doen waren. De reden hiervoor was omdat wij op een dijk zaten waar ook veel vissers deden nacht vissen en ze ons niet vertrouwde.

Terug gekomen nog een potje risk gespeeld en een aantal heerlijke biertjes gedronken. De dag erna vertrokken we naar de binnenstad van Roermond. Hier hebben we een soort crazy 88 gespeeld. Al snel kwamen we erachter dat het terras veel gezelliger en leuker was. Dus van terras naar terras een beetje spelletje spelend. Om half 4 hadden we afgesproken met zijn alleen in 1 kroeg maar toen begon het gedonder. Los van de organisatie (2personen) zat de rest in de kroeg er naast.

Tot overmaat van ramp hebben wij toen 2 maal 8 bier moeten drinken  (bluffen heeft geen zin gewoon doen en vervolgens via whatsapp foto sturen) want het is toch zonde om al dat lekker te laten staan. Om half 6 hebben we de battle gestaakt en zijn we terug gegaan naar het kamp terrein. Helaas hebben we geen avond spel gespeeld maar op het terras hadden we al genoeg gedronken dat alles toch wat langzamer ging, en we er niet echt behoefte aan hadden.

Zaterdag avond heerlijk opstap geweest en zondag heerlijk opgestaan. Op 1 persoon na had niemand echt last van een kater. En dat was maar goed ook want we gingen naar botrop. Inpakken ging zeer voortvarend en na een uurtje rijden kwamen er aan in ons hotelletje. Om vervolgens om half 4 op de piste te staan. Een hele dag eten drinken en snowboarden/skiën o en niet vergeten het roddelen. Het rodelen is een verhaal apart want was eigenlijk een veredelde achtbaan maar dan in een karretje dat je zelf kon laten remmen, uit de bocht kon je niet vliegen omdat je vast zat met wieltjes. Geld moet rollen zeggen ze maar elke meter die je op die baan zat was weggerold geld.

Vervolgens s avonds om 12 lag iedereen al heerlijk in bed. Aan het ontbijt zat iedereen tot mijn verbazing al om 9 uur. En zoals afgesproken zijn wij om 10 uur aangereden en waren we dus ook lekker vroeg waar thuis op maandag.

Dit was ons spannende weekendje wat eigenlijk met 1 zin beschreven kan worden.

Veredelde vriendengroep die een gezellig weekendje weg wilden met veel gezelligheid.

 

Luke Remmits

 

Reacties 

 
#2 Peter B 24-04-2012 05:58
Haha de Mexican Standoff was een mooi hoogtepunt. De organisatie weigerde een kroeg op te schuiven en bij ons te komen zitten, en wij weigerden op onze beurt om op te staan totdat de organisatie de drankrekening kwam betalen. Uiteindelijk kwamen ze na 2 uur alsnog opdagen toen hun eigen tafeltje leeggedronken was, en konden ze mooi onze rekening aftikken! ;-)
 
 
#1 Thomas Breukink 20-04-2012 15:05
Klinkt als een top weekend met voldoende vriendschap, gezelligheid, actie spanning en avonduur. Alleen de vrouwen ontbreken nog, of heeft peter hiervoor wel zorg gedragen?

Welke held heeft er een camper mee genomen om in te slapen?