Agenda

za 25 aug
Eerste draaidag nieuwe seizoen
vr 07 sept
Openingskamp
Ontgroening Nieuwe Middaghorde Leidingleden
Geschreven door Peter   
Bij de middaghorde leiding hebben we dit seizoen twee nieuwe aanwinsten: Julius en Jelmer. Beide heren moesten het om die reden een heuse ontgroening doorstaan om te laten zien dat ze heeeeel graag leiding bij ons wilden worden.
Ze moesten het daarom vorige week zaterdag opnemen tegen de welpen zelf. Op die manier werd gekeken of ze wel de juiste kwaliteiten hadden om een volwaardige welp te zijn. Lees snel verder hoe de middag verliep!
We begonnen de middag met het traditionele openen, waarbij Jelmer en Julius de djb-welpen moesten zijn (dat zijn de welpen die tijdens het openen in het midden staan. Djb=doe je best)
Nadat ze door de welpen gevloerd waren gingen we naar het bos. Hier werd een wedstrijdje kikker vangen gedaan. De welpen wisten maar liefst 23 kikkers te vangen, tegenover 21 kikkers van de nieuwe leidingleden. Vervolgens werd het nummerspel gespeeld, waarbij de overige leidingleden zich in het bos gingen verstoppen, en de eerste welp die op de post komt krijgt de meeste punten, en de laatste welp de minste punten. Deze ronde werd door de aspirantleiding gewonnen.
Toen was het tijd voor een rondje proeven. Iedereen moest geblinddoekt aan tafel zitten en raden wat ze voorgeschotelt werden. Hondenvoer, snoepjes, saus, melkpoeder, bruine bonen, zuurkool etc werd geproefd. Vervolgens een potje opbieden, wie kent de meeste pokemons, of de meeste series op de disney xd channel, of de meeste leidingleden binnen de GFB.
Uiteindelijk werden Julius en Jelmer vastgebonden aan een boom en mochten de welpen eieren, meel en bruine bonen gooien in de stromende regen.
Al met al lieten de nieuwe leidingleden zien volwaardige welpen te zijn en alle viezigheden en uitdagingen te doorstaan. Ze hebben daarmee de beproeving uitsteken doorstaan en we zijn erg blij Jelmer en Julius in ons middaghorde team te mogen verwelkomen!
Van harte welkom en ik wens jullie een fantastische tijd bij de middaghorde welpen toe!
Namens jullie teamleider,
Peter
 

Reacties 

 
#2 Corina 02-10-2014 17:15
Vet en Suiker maakt honden dik
Hondenvoer dat rijk is aan olie, suiker, zout en vetten zorgt ervoor dat honden gauw te zwaar worden.
Fabricanten van hondenvoer voegen zelfs kleurstof toe, en dat terwijl honden kleuren niet kunnen zien.
Een bepaald merknaam hondenvoer: http://www.hondenvoerkiezen.nl dat
wordt geadverteerd als 'met veel kip ', bevat slechts 4% kip.

De grootste merken hebben enkele dingen overeenkomstig:
goedkoop geprijst en gebruiken minderwaardige ingrediƫnten.

Het probleem is dat mensen niet weten dat er betere
alternatieven beschikbaar zijn, en dat consumenten behoorlijk loyaal zijn aan een merk.


De hoofd reden van overgewicht bij honden ligt niet aan het merk voeding, maar met name de hoeveelheden en een gemis aan lichaamsbewegin g.
 
 
#1 Thomas Breukink 08-11-2012 16:37
Ziet eruit als Guantanamo Bay. Zo hoort het ook, de welpen is niet voor watjes.